Arlanda

Samma taxichaffis dök som avtalat upp för att köra oss från hotellet till Arlanda, varpå Stockholm city samt norrgående E4’ans omgivningar snart susade förbi för sista gången på länge. Där vid Kista-avfarten skymtade jag taket på min arbetsplats, där några tappra själar i teamet antagligen kämpade i den obefintliga ventilationen på vårt översta våningsplan. Sorry kära kollegor… inte avundsjuk!

Väl framme på flygplatsen mötte vi upp med farmor och farfar som skjutsade ut barnen. Så var då hela familjen samlade inför incheckningen som gick förvånansvärt smidigt, förutom de 150 EUR vi fick betala för övervikten.

Arlanda
6 resväskor, 2 kabinväskor, 3 ryggsäckar, 1 datorväska, 2 svettiga föräldrar

Inne i avgångsterminalen slank Karin in i taxfree-butiken och kom ut med ca två kilo svenskt godis. Obetänksamt tyckte jag, med tanke på hur mycket vi redan hade att släpa på. Mina protester ledde till vårt sista gräl på svensk mark. Det redde ut sig, men straffet blir att jag inte får smaka. Planet lyfte så småningom i tid, och drygt fyra timmar senare landade vi i ett Lissabon betydligt svalare än Stockholm.

2 reaktioner på ”Arlanda

 1. Roligt att läsa din blogg. Känns som om vi var med er.
  Sitter nu i hammocken i Orsa o har det skönt.
  Grattis till Leo i morgon! Då är ni väl framme i
  Maputo
  Kram Farmor o Farfar

  Gilla

 2. Säg bara till när ni har ätit upp alla godis (eller om du mot all förväntan ändå skulle har blivit utan) så skickar vi mer!
  /Carolin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s