Sommarpaus

Nu tar vi paus från bloggande och strapatsrika bilsemestrar. Jag och barnen är nu redan återvändna till Sverige där vi återupptäcker ett vackert Sommarstockholm, medan Karin stannar ännu en vecka i Maputo för att beta det värsta i ärendehögarna. Nu blir det slappande i huvudstaden och i Dalarna i en månad, bara vi kan vänja oss vid att gå till sängs fast det är ljust fortfarande.

Det första vi gjorde var att handla på Ica alla de halvfabrikat barnen påstår sig ha saknat: blodpudding och lingonsylt, falukorv, fiskbullar, mamma Scans köttbullar, pyttipanna. En slags backlash på all god hemlagad mat vår hemhjälp Salomé bjudit på under året…

Men nu tar alltså bloggen paus tills i augusti, så ha en fantastisk sommar tills dess!

Flygplansselfie
Flygplansselfie
Åter i Vasaparken
Åter i Vasaparken

 

En reaktion på ”Sommarpaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s