Spökritt

Stella har ju blivit en hängiven ryttarinna sen vår flytt, och rider en gång i veckan på stallet Tsamadhi som ligger strax utanför stan. Det drivs av Lisa, en svenska som bott i Maputo i många år. Med jämna mellanrum ordnar de tävlingar; oftast hoppning, dressyr eller gymkhana. Men idag var det något helt annat, nämligen lagridning med showtema då ryttarna skulle rida ett egenkomponerat program till musik och helst vara utklädda på något enhetligt sätt. Stella bildade lag med kompisarna Chléa och Fátima, och de valde att rida till Michael Jacksons hit ”Thriller”. Som några kanske minns hade musikvideon till den låten ett skräcktema, så tjejerna ville följaktligen klä ut sig till zombies. Tack vare fantastisk hjälp från Chléas mamma Claire fick de ihop en grym utstyrsel och skräckinjagande smink. Delat första pris för utklädnaden kom som ett brev på posten…

Stella i sminkstolen innan tävlingen
Zombietjejerna Stella, Chléa och Fátima
Skivomslaget till death metal-sensationen Hell Riders nya album…
Spökritt
Cowgirls i ett annat lag
Här var det färgglada bastkjolar
Ett lag med mammor var det med också
Utan Claires hjälp hade det inte gått lika bra

En reaktion på ”Spökritt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s